fbpx

Earthworm Jim sai tuntuks ja edukaks aastal 1994, alustades oma teekonda Sega Genesis konsoolil. Järgnesid mitu osa, uusversioon ja animeeritud teleseriaal.

Pärast kümne aastast pausi viimasest väljaandest äratatakse vihmaussi mees taas ellu ning seda juba täiesti uuel konsoolil.

Nii vähe, kui me antud projekti kohta teame, sai juba esimeses lõigus mainitud. Lisaks tegeleb antud üllitise juures esimese mängu originaal meeskond. Küll aga pöörame nüüd oma tähelepanu sellele konsoolile, millele teos ilmub.

Ehk tunneb keegi ära, aga tegu on 1979. aastal ilmunud Intellivisioni nimelise konsooli järeltulijaga. Amico – iga üllitis saab olema eksklusiiv, maksavad vähem kui 8 eurot ning ei sisalda mikromakseid. Uue põlvkonna masina saab ühendada internetti, jälgida seal saavutusi ning imetleda edetabeleid. Lisaks leidub tänapäevastele konsoolidele omane mängude pood, kust saab osta nii vanu kui uusi, alles ilmuvaid teoseid. Tagatipuks on võimalik kasutada mobiiltelefoni puldina, ühendades kuni kaheksa seadet.

Kuuldavasti on tänapäeva mänguri keskmine vanus 34. Tundub palju, kuid juba enda sünniaastat vaadates ei imesta. Sellele generatsioonile antud konsool ongi suunatud. Miks mitte ka noorematele, sest tegemist on siiski kogupere seadeldisega. Verivärske Amico konsooli hind jääb alla 200 euro ning ilmub 10. oktoobril aastal 2020. Ahjaa, see ussi mees peaks ka siis saadaval olema.

Allikas: Polygon