fbpx

Hiljuti saabus F1 austajatele uudis, et uusim vormelimäng saabub paar kuud oodatust varem. See ei olnud aga ainus hea uudis, mis nendeni jõudis – varajasele saabumisele lisaks tegi F2 oma ametlikul lehel postituse, et ka nemad on seekord uues Formula mängus.

Tänu sellele on mängijatel võimalus kihutada F2-s, kus kõik masinad on samade näitajatega ja ühiste tootjate poolt loodud komponentidega. See paneb rohkem rõhku juhi oskusele, mitte masina ehitusele. Mängus aga tähendab see, et peab hakkama võistlema tugevamate vastastega, mis omakorda tagab konkurentsivõimelisema mängu neile, kes otsivad võimalikult realistlikku kogemust.

F2 seeria masinatega lisandub ka võrgus mängimise võimalus ning loomulikult üksikmängijakampaania, mille kohta on lähinädalatel rohkem infot tulemas. Selles mängulaadis on seerias alati pandud rõhku tiimi arendamisele, mitte kõigest juhile, vaid ka mehaanikule ja paljudele teistele. F2 muudab aga juhi tähelepanu keskpunktiks, andes mängijatele võimaluse enda tegelast arendada karjääri algusest raskemate võistlusteni.

Mäng jõuab PS4, Xbox One’i ja PC-i peale varem lubatud – uueks väljalaskekuupäevaks on 28. juuni.

Allikas: Polygon