fbpx

GOG, üks paremaid mängupoode ja -keskkondi, on tuntud kui arendusstuudio CD Projekt Redi mängudele mõeldud programm. Nüüd aga otsustas Good Old Games astuda suure sammu edasi ning välja lasta kõiki erinevate PC platvormide käivitajaid kombineeriva platvormi GOG Galaxy 2.0.

Tänapäeval võib öelda, et PC mängurluse puhul ei ole kõige hullem isegi see hind (normaalse arvuti saab soetada ka 600€ eest), kuid erinevate mängupoodide rohkus: Epic Games Store, Steam, Uplay, Battle.net, GOG Galaxy, Origin ja arvatavasti teisedki, mida keegi ei mäleta. Kuigi mõned lahendused on varasemalt eksisteerinud, ei ole need saanud piisavalt populaarseks, et saaks nendele täielikult ümber kolida.

CD Projekt Red otsustas seda muuta. GOG Galaxy 2.0 lubab kombineerida kõik erinevad käivitajad üheks, kus on võimalik näha oma saavutusi, mängitud tunde ja isegi sõpru. See muidugi ei tähenda, et kasutaja saab oma mitusada Steami mängu koheselt sinna ümber kolida, kuid mugavalt käivitada näiteks The Division 2, seejärel Apex Legends ja pärast Hearthstone oleks nüüd täiesti võimalik, vajutades mängude ikoonidele vaid ühes aknas.

Esialgu on GOG Galaxy 2.0 proovitav läbi beetaprogrammi, millele saab registreerida siin.