fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

NHL 19

Jäähoki maailmameistrivõistlused on värskelt lõppenud ning paljud juubeldavad soomlased (ja miks mitte ka eestlased) on oma pohmellid välja jõudnud magada. Kui aga hokipisik jätkuvalt kallal on, saab enda haigust ravida EA Sportsi kõige värskema uisutamismängu NHL 19-ga. Peaasi, et suurte võitude tähistamine taaskord purskkaevus ei lõppe…

Rivals of Aether

Rivals of Aether on tunamullune lustakas 2-D kaklusmäng, mis võtab ohtralt šnitti Super Smash Bros. seeriast. Erinevaid elemente esindavate tegelaste omavahelist mõõduvõtmist on mitmel pool üsnagi positiivselt tunnustatud, sest tegemist olla ääretult sügava mänguga. Nüüd on Xboxi omanikel võimalus selles kas ise veenduda või väitele vastu vaielda.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Portal: Still Alive

Portal on jätkuvalt üks ägedamaid mõistatusmänge, mis eal loodud. Samuti oli tegemist kõige ägedama teosega, mis Valve’i kunagise The Orange Box kollektsiooniga (plaat, mis sisaldas Half-Life 2 koos kahe lisaepisoodiga ning hullumeelset mitmikmängu Team Fortress 2) kaasa tuli. Kes oleks osanud arvata, et portaalidega mõtlemine niivõrd lõbus on?

Earth Defense Force 2017

Earth Defense Force on kolmanda isiku vaates tulistamismängude sari, mida iseloomustab ülim jaburus. On ju EDF sõdurite ainsaks missiooniks kaitsta meie kallist planeeti tulnukate sisserände eest! EDF mängud on saavutanud kultusliku staatuse ning kuigi seeria on üpriski mahukas, ei esinda 2017 kõnealuse teose tiitlis mitte järjekorraarvu, vaid aastat, mil sündmused aset leiavad.

Head mängimist!