fbpx

Tänapäeval on YouTube erinevatest sisuloojatest niivõrd paksult pungil, et Jared „ProJared“ Knabenbauer võib paljude jaoks võõras inimene olla. Enam kui miljoni tellijaga kanali omaniku nimi kerkis hiljuti aga paljude enamate inimeste silmapiirile.

Olen isiklikult ProJaredi teekonda juba aastaid jälginud. Tutvusin tema tegemistega siis, kui eksisteeris veebisait Screwattack. com, mille suurimaks tõmbenumbriks oli Angry Video Game Nerd ning uudistesaade Hard News. Kui viimasest lahkus toonane saatejuht Destin Legarie (kes nüüdseks töötab IGN-is), võttis tema positsiooni üle justnimelt Knabenbauer. 2012. aastal lahkus ta Screwattackist ning keskendus oma isikliku kanali arendamisele.

https://youtu.be/u2i_9tOXbBU

Tema populaarseimaks seeriaks sai ühe minuti pikkuste arvustuste sari, kus ta vaid 60 sekundi jooksul tõi esile mängu head, vead ja pani sellele ka punktilise skoori. Oma tegevusega kogus mees kokku enam kui miljon tellijat, millest nüüdseks on järgi jäänud pisut üle 800 000 ning seegi number tundub päev-päeva jooksul kahanevat.

Nimelt avaldas ProJared 9. mail enda Twitteri kontol, et lahutab enda abikaasast. Mis aga näiliselt pisikesele leegile liitrite kaupa bensiini peale valas oli asjaolu, et tema senine teine pool, kunstnik ja cosplayer Heidi O’Ferrall postitas omakorda terve portsu süüdistava sisuga säutse, mis kiirelt ka tõepõhja alla said. Nii selgus, et Knabenbauer oli enda abikaasat teise naisega petnud, tema Twitteri kasutaja ära blokeerinud ning aastate jooksul oma fännidelt alastipilte küsinud ja neid omakorda ka vastu saatnud. Viimase puhul märgiti ka ära, et paar fänni olevat toona olnud alaealised, täpsemalt 16-aastased.

Allikas: Kotaku