fbpx

Aastal 2016, mil ilmus Pokemon Go, leidsid inimesed taas põhjuse, miks õue mängima minna… koos oma telefonidega. Kolm aastat hiljem, kui Nianticu teose suurem hullus on möödas, püüab Microsoft Minecrafti läbi kõnetraadi taaskord populaarseks muuta, muidugi pisut muudetud lahenduse näol.

Mobiilimäng Minecraft Earth viib meid taas liiklusesse väljakutseid otsima – põigeldes autode eest, ronides tundmatuses ning seistes täiesti suvalises kohas kõigil ees ja seda kõike muidugi pea telefoni suunas hoides. Eesmärk ei ole seekord kedagi palliga loopida, vaid pigem on asetatud rõhk just uulitsatel ehitamisele. Nagu videoklipist näha, ei puudu mängust ka linnud, loomad ja muud karvalised. Kuidas see täpsemalt välja hakkab nägema, selgub suvel, kui tekib võimalus kogeda (või näha) suletud beetat. Selleks peab olema taskus vähemalt Android 7 või iOS 10 operatsioonisüsteemi jooksutav telefon.

Veel on aega raha koguda uue mängumasina tarbeks, kui vana tarkvaraprojekti ei toeta. Lisaks peab Fortnite’i kõrvalt oma ehitamisoskusi lihvima hakkama, sest neid läheb tarvis!

Allikas: Minecraft