fbpx

Paar korda edasilükatud platvormikas Oddworld: Soulstorm sai lõpuks ometi esimese treileri, milles näidatakse ka mängitavuse elemente.

Kui 2014. aastal ilmunud New N’ Tasty oli põhimõtteliselt sama mäng kui selle eelkäija Abe’s Oddysee, siis kõnealune uusversioon on vägagi erinev sellele eelnevast teosest. Lorne Lanning ja ülejäänud arendustiim kutsuvad oma loomingut 2,9D-ks, ehk see on ääretult lähedal kolmemõõtmelisele maailmale. Ülalolevas videos näeme, kuidas rong ekraani poole sõidab ning mil moel Abe ja tema kaaskodanikud mööda kurvi jooksevad.

Kõige õudsem on aga fakt, et Sligid (need rohelised robotjalgadega pahad) oskavad nüüd oma relvi liigutada! Treileris on näha, et ka kõrgemal platvormil olles saavad nad meie kangelaste poole kuule pilduda. Seekord võitlevad orjad aga ka vastu, visates Sligide suunas molotovi kokteile.

Eelolev võimalus on kindlasti seotud kuidagi ka uue mehhaanikaga. Nimelt leiab Abe levelitest ressursse, mille abil saab relvi ja muid asju meisterdada.