fbpx

Väikeste sammudega, kuid siiski hakkab ristvõrgus mängimine aina populaarsemaks muutuma. Ilmselt saavad ka konsoolide ja mängude tootjad aru, et antud teema on vägagi aktuaalne ning vajalik.

Üheks hiljutiseks teoseks, mis samuti antud toe sai, on Dauntless, mis avanädalal suutis oma mängijaskonna kasvatada tervelt 6 miljoni mängijani. Antud teema olulisusest on aru saanud ka videomängutööstuse gigant Activision, kes planeerib lõpuks sama raja ette võtta, mida tegi Epic Games Fortnite’i puhul. Nimelt teavitas kompanii, et hiljuti väljakuulutatud Call of Duty: Modern Warfare saab omale mitmikmängu, mida saavad omavahel mängida nii konsooli- kui ka arvutiomanikud.

Antud uudis tehti teatavaks pressikonverentsil, kus Infinity Ward ütles, et Modern Warfare’i ilmumisega astub meeskond suurema sammu kogukonna ühendamiseks, andes eelmainitud teosele ristvõrgus mängimise toe. Lisaks mainis stuudio, et mängu kallal töötav meeskond planeerib eemaldada seni tuntud hooajapääsme, mis varasemalt maksis 40-50€ piires, pakkudes eelisjärjekorras ligipääsu uutele kaartidele ning lisades eksklusiivsisu. Hooajapassi kaotamise põhjuseks tõi kompanii, et nad soovivad pakkuda kõigile mängijatele rohkem tasuta kaarte ja sisu, samuti ilmumisjärgseid mängusiseseid üritusi.

Siiski ei kao ära eksklusiivne sisu, mis saab olema kättesaadav vaid PlayStation 4 omanikele. Call of Duty: Modern Warfare ilmub PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale käesoleva aasta 25. oktoobril.

Allikas: Polygon