fbpx

Kui öelda kihutamismäng, mõtlevad paljud, sealhulgas ka mina Need for Speed seeria peale. Järgmisena kerkib mõtetesse aga Grid!

Codemasters, Inglismaa vanimaid seni tegutsevaid stuudioid, on automängude vallas kindlasti üks tuntuimad tegijaid. Oma kirevast minevikust hoolimata on nad vast enimtuntud rallimängude poolest, olles toonud meieni Colin McRae seeria (mis nüüdseks on teinud lisaks brändiuuendusele ka nimemuudatuse ning kannab pealkirja Dirt).

2008. aastal tõi Codemasters turule ringrajasõidumängu Race Driver: Grid, mis sai omale järjed 2013. ja 2014. aastal vastavalt mängude Grid 2 ja Grid Autosport näol. Neist viimane proovis tagasi minna originaalsete juurte juurde. 13. septembril ilmub seeria uus sissekanne, mis kannab samuti lihtsat nime – Grid. Teosest pole veel palju teada, kuid pealkirjast annab välja lugeda, et taaskord proovitakse pakkuda meile seda autentset autospordimängu, mis võimaldab ülivõimsate masinatega kitsastel ringradadel kihutada. Loodetavasti naasevad ka võimalused luua oma võistkond, hankida sponsoreid ning kogeda seda adrenaliinirohket sõidurõõmu.

Grid ilmub 13. septembril PC, Xbox One ja PlayStation 4 platvormidel koos tava- ning Ultimate versiooniga, mis sisaldab endas esimest kolme hooaega. Oma adrekalaksust mänguga Grid 2 kirjutas ka Leho.

Allikas: IGN