fbpx

Vahel on värk selline, et sõbrad kutsuvad sind välja peole, aga sina tahaksid koju jääda… ja videomänge mängida. Täpselt sama keiss on ka kodumaise räppari SIP€LGA14 puhul, kelle kauaoodatud album „Traplaif“ lõpuks kohale on jõudnud.

Omal ajal Soundcloudi vahendusel tuntuks saanud muusik avaldas koos albumiga ka esiksingli „TIPSUDIEET“, milles kirjeldab eelnevalt kirjeldatud olukorda järgnevalt: „kallis tipsu miks sa aru ei saa / et ma tahan lihtsalt kodus täna pelada / mul on minecraftis sõpradega servu ja / gta onlinei nolan sest et gta on elu aga“. Seega tüdrukud ärge solvuge, kui teid aeg-ajalt pikale saadetakse. Vahel lihtsalt peab videomänge ka mängima.

Möödunud aasta detsembris istusin SIP€LGAga tugitoolile, et Õhtulehe (mu leivaisa) mussisaate „MIS MUSS ON“ vaheklipis selgeks teha, milline GTA osa talle enim meeldib ja kuidas ta suhtus Red Dead Redemption 2-te.