fbpx

Me kõik teame, et videomängude striimimine on tegelikult raske töö, aga voogedastusplatvormi Twitch.tv suurimate staaride jaoks on pingutus seda väärt. Väidetavalt võib nende tunnipalgaks vahel kujuneda lausa 50 000 dollarit.

Väidetavalt käivad suured väljaandjad nagu Activision Blizzard, Take-Two, Ubisoft ja EA regulaarselt välja muljetavaldavaid summasid, et platvormi tuntuimad näod kompaniide teoseid mängiks ning enda suurele vaatajaskonnale tutvustaks.

Kotakule teadaolevalt ei ole eelnevalt mainitud 50 000 dollari suurune hinnasilt taolise pakkumise lagi – on juhtumeid, mil numbrid on olnud ka kuue- ja seitsmekohalised. Ühe näitena on välja toodud juhtum, kus mainekas suunamudija lükkas tagasi pakkumise 60 000 tunnis kahetunnise otseülekande eest. Hiljem naasis väljaanda n-ö tühja tšekiga, ent isegi sel juhul ei saanud abiotsija soovitud striimerilt teenust.

Säärased tehingud pole muidugi esmakordsed. Lähiminevikust on võtta näide, kuidas Fortnite’i postripoiss Ninja sai Apex Legendsi mängimise eest tervelt miljon dollarit.

Allikas: Kotaku