fbpx

Enam ei tohiks kellelegi üllatusena tulla fakt, et ma kasutan üsna tihti fraasi ei tohiks kellelegi üllatusena tulla. Samamoodi ei tohiks kellelegi üllatusena tulla ka asjaolu, et maamuna üks populaarseim videomäng on Rockstari ülimenukas avatud maailmaga möllukas Grand Theft Auto V.

Esmalt 2013. (ja seejärel 2014. ja siis ka 2015.) aastal ilmunud hitt on tänaseks päevaks müünud rohkem kui 110 miljonit eksemplari. Too seik selgus Take-Two Interactive’i hiljutise finantskoosoleku käigus, kus paljastati muuseas ka seda, et Borderlandsi seeria on ületanud 43 miljoni müüdud koopia piiri (20 miljonit neist pelgalt Borderlands 2 eest). Esile tõsteti ka mullu Nintendo Switchile jõudnud Civilization VI ning kossusimulaator NBA2K19, mida loodetakse näha sarja edukaima sissekandena.

Tulevikuplaanide kohalt toodi välja varasemast suur keskendumine mobiilsetele platvormidele (hetkel olevat töös 10 erinevat mängu), samuti on kompaniil välja kuulutamata veel nii mõnigi teos suurematele mängumasinatele.

Allikas: Gameindustry.biz