fbpx

Oleme Google Stadiast kirjutanud varemgi, sealhulgas rääkisime ka tehnoloogiast selle voogedastusplatvormi taga, kuid suurem osa olulisest infost jäi ikkagi kajastamata. Nüüd avalikustab Google oma põneva teenuse kohta olulisemat teavet.

Täna, 6. juunil kell 18:00 (mitu päeva enne E3 mängumessi algust) räägitakse Google Connect konverentsil lahti kõik Stadia olulised detailid: teenuse hinnamudel, toetatud mängude nimekiri, ilmumiskuupäev ja palju muud.

Google on näidanud, et Stadia töötab peaaegu igal seadmel.

Mõnede analüütikute hinnangute järgi oletatakse, et Google Stadia võib pakkuda ka tasuta pakette, seda kas näiteks reklaamide abil rahastatud või kindla mänguvalikuga. Eeldatakse, et parema kvaliteediga teoste nautimiseks peab rohkem ka maksma, nagu seda teeb Netflix.

Tasuta võimalustega pakett tundub nagu ülimalt põnev idee, nimelt on see võimalus proovida voogedastusel põhinevat mängimist väga paljudel erinevatel inimestel: skeptikutel, põlistel mänguritel, tehnikaentusiastidel või ka tavainimestel, kes poleks kunagi sellise võimaluse eest julgenud maksta.

Õnneks täpsema info saamiseks kaua ootama ei pea. Loodetavasti selgub, kas tõepõhi on all ka kõlakatel, mis väidavad, et üheks suurimaks mänguks, mis platvormile jõuab, on Bungie kosmosemöllukas Destiny 2.