fbpx

Tundub, et pole mängu, mida ei puudutaks battle royale jumal. Arvestades muidugi, et jumalad on olemas ning neisse usutakse. Järgmiseks selliseks teoseks on 2014. aastal maailma hullutanud Flappy Bird.

https://www.youtube.com/watch?v=3xPN9LLqy_w

Tõsi, antud mängu nimi ei ole enam Flappy Bird vaid Flappy Royale, mis ei sega kuidagi kahe mängu vahel otseste seoste loomist. Lisatud on aga battle royale’ile omaseid elemente nagu lendav buss, mis esimese toru saabudes klaasiklirina saatel alla kukub. Muidugi on mängijale lisaks veel 99 mängijat, kelle juhitavaid linde kuvatakse heledamalt, et need ei hakkaks segama.

Ülejäänud mehhaanika on jäänud samaks – linnu õhus hoidmiseks tuleb tema tiibu lehvitada ning antud tegevusega lennata läbi kitsaste torude. Mäng ise on hetkel mängitav veebilehitsejas, seda ka mobiilil, ning nii iOS kui Androidi versioonid on beetatestimises.

Arvestades, et keskmine mäng kestab maksimaalselt viis sekundit, on iga mängukord kiire ning väga sõltuvusttekitav. Täpselt nii nagu originaalne Flappy Bird. Kui nüüd aga meenutada ajalugu, siis 2014. aastal ilmus ka Flappy Bird MMO, mis sarnaneb väga praegusele Flappy Royale’ile. Ainsaks erinevuseks on asjaolu, et 2014. aastal ei teadnud keegi midagi battle royale žanrist.

Mõni aeg tagasi ilmus veebiavarustesse ka Mario Royale, mis muidugi Nintendo advokaatide palvel kiirelt internetist eemaldati. Hiljem naasis teos originaalsel kujul, kandes nime DMCA Royale.

Allikas: PC Gamer