fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Inside

Vähe on mänge, mis suudavad jätta endast jälje pikaks ajaks. Inside on üks neist. Limbo tegija PlayDead mängustuudio teine teos sarnaneb eelkäijaga, ent on ometi totaalselt erinev. Efektne minimalism, kus kõne puudub ja heli antakse vaid vajalike rõhutuste esitamiseks! Meistriteos, mis väärib kogu sellele langenud kiitust.

Big Crown: Showdown

Konkureeriva sisuga mäng näeb välja potentsiaalselt lõbus, kuid võib teha parimatest sõpradest suurimad vihavaenlased. Kui semudega kaklema ei kipu, on alati võimalik ka läbi võrgu võõrastele tuul alla teha.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Castlevania: Symphony of the Night

1997. aasta teos uues kuues äratab nostalgia saatel ellu taaskord ühe vana üllitise. Symphony of the Night on metroidvania teos mille saab liigitada, platvorm-, seiklus- ja rollimängude nimistusse ning mis on tänu kriitikute heale hinnangule müünud ootamatult hästi mängukoopiaid.

Meet the Robinsons

Tegemist on üllitisega, mis on samanimelise animeeritud filmi põhjal valminud. Valel ajal vales kohas olemine, ajas rändamine ja 40 ülesannet kuues eri paigas kindlustavad meelelahutuse tundideks nii suurtele kui ka väikestele (peamiselt ikka väikestele).

Head mängimist!