fbpx

Kätte on jõudnud suvi ja see tähendab ainult ühte asja. Ei, mitte jaanipäev, vaid hoopis nädal aega kestev mängude kiirläbimismaraton Summer Games Done Quick, mis leiab aset seekord Minnesotas.

Üritus algas jaanilaupäeva õhtul kell 20.00 (meie aja järgi). Nädala jooksul leiab kindlasti igaüks enda maitsele, mida vaadata. Mängitakse nii uuemaid teoseid kui ka vanu klassikuid ning selgi korral on esindatud kõikvõimalikud erinevad platvormid.

Neil, kes ootavad kannatamatult Borderlands 3 tulekut, tasub kindlasti pilk peale visata Borderlands 2 mängule kus koostöö mängulaadis läbitakse absoluutselt kõik missioonid. Too ettevõtmine leiab aset meie aja järgi küll 25. kuupäeva öösel kell 2.40… aga magamine ongi ju nõrkadele!

Iga kord toetatakse ka ühte heategevust, milleks seekord taas Doctors Without Borders – rahvusvaheline meditsiiniorganisatsioon, mis pakub abi ligi 70-s riigis. Striim on ööpäevaringselt käimas Twitch.tv leheküljel, täpsem info on leitav aga ürituse kodulehel asuvast kavast.