fbpx

Kunagine kuulujutt osutus tõeks – From Software tõepoolest teeb koos George R. R. Martiniga koostööd ning selle viljaks on avatud maailmaga rollimäng Elden Ring.

Tegelikult lekkis toda kinnitav informatsioon juba enne Microsofti E3 pressikonverentsi, ent see ei tähendaks, et tegemist poleks äärmiselt kütkestava uudisega. Elden Ring on suurem kui mistahes sellele eelnenud Form Swoftware’i mäng, seda vähemalt teose autori Hidetaka Miyazaki sõnul. Mäng hülgab Sekiro: Shadows Die Twice poolt tutvustatud kiire märuli ning naaseb aeglasema tempo ja traditsioonilisemate rollimänguelementide juurde.

Koostöö Martiniga sündis lihtsast faktist, et Miyazaki on kirjanikuhärra suur fänn. Nii leiamegi ennast tänapäevast, mil meile vaatab vastu mängutreiler, mille maailma mütoloogia pärineb „Jää ja tule laulu“ seeria autori sulest. Kahjuks rohkem informatsiooni (lisaks sellele, et teose väljaandjaks on Bandai Namco) meile praegu ei jagatud, ent loodame, et mäng on sealmaal, et Martin saab tagasi minna oma sarja kuuenda raamatu kirjutamise juurde…