fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Gears of War 4

Kunagi, kui Epic Games ei tegelenud battle royale žanri domineerimisega, panid nad aluse Microsofti ühele tuntuimale tulistamismänguseeriale (mis ei ole Halo). Gears of War 4 oli küll loodud juba uue stuudio poolt, ent ohjad üle võtnud The Coalition sai enda ülesandega eeskujulikult hakkama ning järgmise põlvkonna „hammasratastest“ pajatav lugu oli samal tasemel eelnevate episoodidega. Ja noh, parem kui Gears of War Judgment

Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6 on Microsofti autosimulaator, mis järgnes mängule Forza Motorsport 5 ning eelnes mängule Forza Motorsport 7. Saab sõita aeglaste autodega, saab sõita kiirete autodega ning teos pakub nauditavat sõidukogemust.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Torchlight

Torchlight on fantastiline leid nende jaoks, kel Diablo 3 mitu korda läbi tehtud ja vaikselt hakkab juba igavaks kiskuma. Isiklikule kogemusele nõjatudes võib ka nentida, et tegemist on ideaalse mänguga, mida töö juures toksida. Seda muidugi eeldusel, et reaalseid tööülesandeid tol hetkel pole!

Castlevania: Lords of Shadow

Lords of Shadow oli mõeldud uue algusena legendaarsele Castlevania seeriale. 2010. aastal ilmunud teos jälgis Gabriel Belmonti seikluseid, kes üritas oma surnud naist taaskord ellu äratada ning samas alistada õel kultus. Häälnäitlejatena kasutati muuhulgas Robert Carlyle’i ja Patrick Stewartit, osa arendustööst tegi aga ära legendaarse mänguarendaja Hideo Kojima toona Konami alla kuulunud Kojima Productions.

Head mängimist!