fbpx

Tundub, et interneti ees ei jää miski saaduseks. Nimelt on otsustanud Austria veebipood Gameware enda lehele üles riputada tänavuse Need for Speed osa eeltellimused, tänu millele selgus ka teose alapealkiri.

Veebilehe andmete kohaselt on sügisel meieni jõudva võidusõidumängu tiitliks Heat. Seeria väljaandja Electronic Arts ei ole muidugi antud leket kommenteerinud ning praegusel hetkel ei saa kõnealust uudist sajaprotsendilise tõena võtta. Mäng peaks ilmuma millalgi käesoleva aasta sügisel.

Seeria eelmine episood, Need for Speed Payback, jõudis meieni 2017. aastal ning vaatamata oma äärmiselt halbadele treileritele, pakkus see Tomasele kuhjaga lõbu: „Tegemist on meelelahutusega, mille tarbimiseks ei pea ma ühelgi hetkel mõtlema. Hallimast hall lugu, kesine häälnäitlemine ja nõrk muusika ei riku seda rõõmu, kui saan nagu varalahkunud Paul Walker külg ees mööda kõrbe-, linna- ja mägiteid kihutada.“

TÄIENDUS: Twitteri kasjutaja The Nobeds toob asjasse pisut rohkem selgust… ning lükkab lekke ka põhimõtteliselt ümber. Heat on üks Need for Speedi kogukonna spekulatsioonidest, mis enda elu elama hakkas ning oodatust kaugemale levis. Lisaks pärineb poe kaanepildikujundus mobiilimängu Need for Speed No Limits uuendusest. Tagatipuks on logo juutuuberi BlackPanthaa vaimusünnitis, olles pärit tema spekulatsioonivideost. Õnneks jääb kehtima informatsioon aasta ja konsoolide kohta!

Allikad: Gameware, Twitter