fbpx

Viimastel päevadel hakkas erinevates uudisteportaalides kulutulena levima teade, justkui töötaks mainekas Poola mängustuudio kolme erineva Cyberpunk 2077 mängu kallal, sealhulgas ka eraldiseisev mitmikmängulaad. Kahjuks põhines kogu jutt kohaliku väljaande Google Translate’i abil tõlgitud tekstil, mistõttu olid vead kerged tekkima. Nüüd on CD Projekt RED andnud ametliku kommentaari ning situatsiooni selgitanud.

Gamespotile antud kommentaaris selgub, et tõepoolest on omavahel seotud number 3 ning järgmisel aastal ilmuv küberpungilik üksikisikuvaates rollikas – nimelt teeb sama mängu kallal tööd kolm erinevat CD Projekt REDi stuudiot. Varssavis ja Krakowis asuvad arendajad töötavad põhimängu kallal, lisaks on erinevate tehnoloogiate arendamisega abistamas Wroclawi 40 inimesest koosnev alamharu.

Lisaks neile tegutseb Varssavis tiim, mis haldab Gwenti eraldiseisva mängu tööshoidmist ning Spokkos pesitsev meeskond, mille ülesandeks on valmis vorpida seni veel väljakuulutamata mobiilimäng.

Stuudio avalik tulevikuplaan näeb ette, et enne 2021. aastat väljastatakse kaks suurejoonelist teost: Cyberpunk 2077 ning teine, seni teadmata rollimäng. Samuti on aastaid tagasi eksisteerinud ideed, mille kohaselt oli stuudiol ühel ajahetkel plaanis Cyberpunkile lisada teatuid mitmikmängulisi elemente. Siiski ei jäta poolakate ametlik kommentaar just väga palju ruumi fantaasiale.

Tänavu E3 ajal saime teada, et Cyberpunk 2077 sisaldab (lisaks võimalusele mitmele tegelasele korraga armujahti korraldada) maailma kõige lahedamat meest, Keanu Reevesi. Mäng (koos hingematva näitlejaga) ilmub 2020. aasta 16. aprillil PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.

Allikas: Gamespot