fbpx

Kes oleks osanud arvata, et Pikachu ja Ryan Reynolds on ideaalne kooslus kujundamaks Pokemonide film? Tehniliselt olid nad vaid üks pisike osa suurest projektist, kuid meile meeldib mõelda, et tegemist oli kogu edu alusega.

Möödunud nädalal kuulutas Yahoo News suure suuga, et „Detektiiv Pikachu“ on purustanud rekordi, kogudes kokku 436 miljonit dollarit ning saavutades sellega enimteeninud videomängul põhineva linateose tiitli. Sellega jäänuks selja taha suured frantsiisid nagu World of Warcraft, Prince of Persia ning Tomb Raider. Suure tööga said möödunud aastal hakkama ka filmi „Rampage“ tegijad, kuid nende trumbiks oli Hollywoodi edukaim musklimägi Dwayne „The Rock” Johnson ning isegi temast ei piisanud, et kollasele karvapallile vastu hakata.

Yahoo Newsi andmeil 436 miljonit dollarit kokku kraapinud „Detektiiv Pikachu“ oleks esmajärjekorras seljatanud 2016. aastal esilinastunud Duncan Jonesi filmi „Warcraft: Algus“. Kahjuks pole aga tegemist tõese faktiga – Yahoo News tegi korraliku arvutusvea ning tegelikult on kollase elektrihiire seiklus ülemaailmselt kokku kogunud kõigest 429 miljonit dollarit, jäädes orkide ja inimeste lahingule 4 miljoniga alla.

Siiski on „Detektiiv Pikachu“on tänu oma frantsiisile kindlasti korralik rahamasin ning ei möödu meist ka jutud teose järgmisest osast. Juba on välja valitud kirjutaja, kelleks on Oren Uziel, ehk sama mees, kes kritseldas oma varesejalad „22 Jump Street“ nimelisele üllitisele.

Allikad: Yahoo News, Forbes, Box Office Mojo