fbpx

Pole kellelegi saladuseks, et üks tõsimeelne videomängusõber omab rohkem kui ühte platvormi, millel oma meelistegevust harrastada. Jättes siinjuures mobiilid välja, peaks olemas olema vähemalt üks konsool, kas Xbox One või PlayStation 4, kindlasti üks võimas mänguarvuti ning miks mitte seal kõrval ka Nintendo Switch. Mis juhtub aga siis, kui need kõik liidetakse kokku üheks suureks mängumasinaks?

Kõikide nende erinevate platvormidega kaasneb üks suur mure – neid on palju! See omakorda aga laieneb väiksemateks probleemideks nagu ruumi leidmine, juhtmepuntrad või tüütu vahepala, kus üks platvorm tuleb asendada teisega. Oma 10. sünnipäeva puhul leidis aga Origin PC viisi, kuidas kõik enimlevinud kaasaegsed mänguplatvormid kokku liita ning läbi selle eelpool kirjeldatud probleemid korraga ära lahendada.

Nii sündis üks suur mänguarvuti, mis sisaldab endas nii Xbox One’i, PlayStation 4 kui Nintendo Switchi konsooli. Olemas on loomulikult ka arvuti ise ning nimeks sel kõigel BIG O! YouTube’i kanal Unbox Therapy tegi tollest mänguri märjast unenäost ka video, kus näitas kogu masinat töös ning rääkis lähemalt, miks see kõik nii eriline on.

Nagu arvata võib, pole säärase toote valmistamine odav. Mis aga kõige kurvem – viska nii palju suuri rahapatakaid vastu ekraani kui jaksad, seda masinat osta sa omale ei saa. Seega jääbki see vaid märjaks unenäoks. Kui just keegi pole piisavalt hulljulge ning ise sellist ehitamist ette ei võta.

Allikas: PC Gamer