fbpx

YouTube on üks imeline koht. Sellest võib leida kõiksugu erinevaid videoid. Näiteks on üks meie lõunanaaber otsustanud üles lugeda kõik erinevad korrad, mil Eesti videomängudes üles on astunud.

Läti juutuuber TheYamiks otsustas teha video, mis vaatleb lähedalt kõiki neid erinevaid teoseid, kus on esindatud ka meie kallis kodumaa. Neile, kes on hoidnud silma peal Level1 veebis ilmunud artiklitel ja videotel, ei pruugi väga palju üllatusmomente tekkida, ent vaatamist väärib antud klipp siiski:

Sellest videost ei piisanud? Ka meie loetlesime üles 4 videomängu, kus on mainitud Eestit ning artikkel sisaldab mõningaid üllatusi. Lisaks sellele märkasime seika Star Treki VR-mängus, kus üks kosmoselaevadest kandis Eesti pealinna nime, samuti tõime teieni kodumaise juutuuberi Aksually video sellest, kuidas ta tutvub Erki Savisaare valvsa pilgu all valminud, ID-kaarti tutvustava mänguga Uos.

Samuti oleme salvestanud videoid. Ühes külastame seda Eesti päritoluga laeva, mida Call of Duty: Modern Warfare’i esimeses missioonis külastatakse, teises aga sõidame Euro Truck Simulator 2 Baltimaade teemalises lisapakis Narvast Tallinnasse. Vaata ise: