fbpx

Keanu Reeves. Kui kunagi mõtlesime, et tegemist on keskpäraseid näitlejaoskuseid omava ülespuhutud Holliwoody staariga, siis nüüdseks on pea kogu planeet oma arvamuse ümber kujundanud. Tema maalähedane suhtumine, ligimestest hoolimine ning üks aegade ägedaim märulifilmiseeria on teinud mehest ikooni.

Täpselt sama arvavad ka mänguloojad ja -fännid. Suvel saime teada, et Poola mängustuudio CD PRojekt RED on otsustanud mehe enda järgmisesse suurteosesse lisada. Uue aasta aprillis ilmuvas Cyberpunk 2077-s hakkab näitleja kehastama Johnny Silverhandi, kelle ülesandeks on mängijale nõu ja jõuga terve teose vältel abiks olla. Fortnite’i „John Wicki“ teemalist mängulaadi ei peaks vist isegi mitte mainima.

Nüüd on ühiskond jõudnud aga niivõrd kaugele, et Keanut on hakatud lisama teistessegi mängudesse. Appi tulevad modifikatsioonid! Nime JinMar taha peituv kodanik võttis aluseks suurepärase spionaažimängu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (mille Ragnar peaks lõpuks ometi läbi tegema!) ning lisas sinna võimaluse kaheks erinevaks Keanuks kehastuda: kas tema Cyberpunk 2077 karakteriks Johnny Silverhandiks või hullumeelse märulifilmi „John Wick“ nimitegelaseks.


Väärib mainimist, et modifikatsioon on vaid kosmeetiline ning Venom Snake’i suuvoodriks jääb jätkuvalt Kiefer Sutherland. Modifikatsioon on leitav NexusModsi leheküljelt.