fbpx

Vahel ei ole ühe mängu kirjeldamiseks palju sõnu vaja. Asjad saab kokku võtta ka… lühidalt.

Esimene Trover Saves the Universe treiler, mis mulle silme ette sattus, jättis igati idiootliku mulje. Hiljem siiski selgus, et ainult heas mõttes! Tegemist on lõbusa platvormikaga, mis sisaldab erinevaid lahendatavaid ülesandeid, kloonide tapmist ning „jõubeebide“ (Power Babies) kogumist. Need viimased annavad minule kui tugitooli asukale uuendusi ning tagatipuks leidub neid oletatava universumi päästja Troveri silmamunade asemel. Lisaks on nimetatud imikud võimelised üksteist sööma, muidugi ülla eesmärgi nimel. Kas enam keerulisemaks saab minna?

Saab küll! Eelkõige VR-peaseadmele disainitud teos asetab mängija hõljuvasse tugitooli, kes liigub ringi läbi teleporteeruvate platvormide. Raskusastmed puuduvad, küll aga on tsensuuri võimalus – teos saab olla kas lapsesõbralikum või roppusi täis. Iga valik, mida teha, tundub vale ning paneb kahtlema, kas üldse on miski päris nii nagu peab? Kaks kuni viis tundi kestev teos on oma naerutavate ollustega ideaalne vahepala nendele, kes ootavad järgmist „Rick and Morty“ hooaega (mängu loojaks nimelt üks sarja kaasautoritest, Justin Roiland).

Isiklikust vaatenurgast saab teos olema kindlasti tänavuse aasta üks lemmikutest ning kui Level1 omaks suurt rohelist templit, millel oleks mängu soovitamise tekst, siis lööks selle ka siia alla! Trover Saves the Universe on saadaval arvutil ning PlayStation 4 konsoolil, peaseade ei ole mängimiseks vajalik.