fbpx

Hiljuti toimus San Diego Comic-Con ning see tähendab vaid üht – palju erinevaid väiksemaid ja suuremaid uudiseid erinevate koomiksimängude kohta! Üheks neist on otse loomulikult E3 ajal esimese ametliku treileri saanud märulimäng Marvel’s Avengers: A-Day.

Ürituse raames korraldati suur paneelvestlus ning külalistele esitleti 20 minuti pikkust videot, mis kujutas endast teose proloogi. Nagu me esimesest treilerist mäletame, leiab parasjagu aset A-Day, ehk Tasujatele tänuavalduseks loodud päev. Ühel hetkel hakkavad San Francisco au ja uhkuse, ehk Golden Gate’i sillal kärkima plahvatused ning Maa Võimsaimad Kangelased lähevad asja uurima.

Selgub, et tegemist on Taskmasteri pool organiseeritud terroriaktiga. Kangelased – Kapten Ameerika, Raudmees, Must Lesk, Thor ja Hulk – alistavad kurjami peale korralikku madinat, ent selgub, et tegemist oli diversiooniga. Tõeline terrorirünnak leiab aset linnas, mida kangelased enam päästa ei suuda. Tagatipuks hukub tiimi liider, Kapten Ameerika. Peale seda keritakse aega viie aasta võrra edasi ning kunagistest kangelastest on saanud ühiskonna suurimad vihaobjektid. Mänguvideole pannakse punkt ning nii peamegi näljaste nägudega enamat ootama jääma.

Õnneks avalikustatakse San Diegos suletud ruumis näidatud demo rohkematele silmapaaridele, ent seda alles nädal peale tänavust gamescomi. Saksamaal Kölni linnas aset leidev maailma suurim mängumess toimub sel korral 20-24. augustil. Ilmselgelt on internetti jõudnud esimesed, väriseva käega filmitud mobiilivideot, mis pisut mängupilti paljastavad.

Allikas: iO9