fbpx

Red Dead Redemption 2 näol on tegemist ühe suurejoonelisema videomänguga, mis viimastel aastatel ilmavalgust on näinud. Rockstari massiivne vestern on seni rõõmustanud siiski vaid konsooliomanikke, samal ajal, kui arvutikasutajad näljase näoga pealt pidanud vaatama.

Muidugi on siia-sinna poetatud lootustandvaid killukesi, et teose arvutiversioon samuti ühel ilusal päeval meieni jõuab. Nii ka seekord. Nimelt on terasemad kasutajad märganud Rockstari mitmikmängu platvormi Social Clubi koodis sobrades, et sinna on ära peidetud RDR 2 PC-versiooni saavutused (Accomplishments). Varasemalt on lähemalt uuritud teose mobiilirakenduse hingeelu, milles samuti arvutile mõeldud eksemplari omadusi leidus. Ametlikult pole muidugi ühtegi kinnitust antud.

Red Dead Redemption 2 tõi mängijateni hiiglasliku avatud maailma, suurepäraselt kirjutatud tegelased ja loo ning hiljem ka GTA V tuttavaks saanud kaost meenutava mitmikmänguosise.