fbpx

Hideo Kojima suurteose Death Stranding ilmumiseni on jäänud vähem kui neli kuud. Teose ühe tegelase jaoks tundub säärane ajaaken üüratult pikana. Nimelt elab tema vaid 21 minuti kaupa, peale mida heidab taaskord hinge.

Filmirežissöör Nicolas Winding Refn („Drive“) kehastab mängus Heartmani. Iroonia tema nime taga selgub tänu värskelt avaldatud klipile, mida varasemalt hiljutise Comi Coni külastajatele tutvustati. Selles näeme, kuidas mehe rinnal asetsev automatiseeritud defibrillaator tema südamesse elektrit saadab, tänu millele teadlane silmad avab. Eelmised kolm minutit oli ta surnute maailmas enda perekonda otsimas.

Tänu oma unikaalsele konditsioonile saab Heartman täita oma elu kogemustega, mis kestavad maksimaalselt 21 minutit. Seetõttu on tal ohtralt raamatuid, muusikat, seriaale ja lühifilme, mis aitavad järgmise surma ootamist leevendada. Ühe ööpäeva jooksul suudab Heartman tervelt 60 korda oma eluga hüvasti jätta.