fbpx

Tetris Effect on üks viimaste aastate parimaid mänge, üks ägedamaid kogemusi virtuaalreaalsuses ning miks mitte ka kõige parem versioon Tetrisest eales? PC-omanikel oli hiljaaegu põhjust rõõmustada, kui teos antud platvormile välja kuulutati. Kahjuks, nagu viimasel ajal kombeks, on tegemist Epic Gamesi poe eksklusiiviga.

Nüüd on mäng ametlikult ilmunud ning tänu sellele selgus ka kentsakas tõsiasi. Nimelt ei saa seda Epic Games Store’i eksklusiivmängu ilma Steamita tööle panna. Täpsemalt vajab HTC Vive’i peaseadet kasutav mäng, et taustal töötaks SteamVR rakendusliides. Ametliku KKK kohaselt puudutab see vaid Vive’i, ent DSOGamingule antud kommentaaris väidab Epic Gamesi esindaja, et SteamVR programmiliidest on tarvis ka Oculuse puhul.

Tetris Effecti saab mängida ka ilma virtuaalreaalsuseta ning siis ei puutu Valve enam üldse teemasse, ent kes ei tahaks seda VR-is kogeda??

Allikad: Epic Games, DSOGaming