fbpx

Apex Legends pole teos, kuhu peaks oma raha investeerima, et seda mängida. Üllitis on tasuta, kuid inimestes tekib endiselt tahe stuudio tegijaid sõimata erinevatel võimalikel põhjustel.

Projekti alla on võimalik oma raha maha matta küll ja veel ning kindlasti leidub inimesi, kes on seda teinud ohtralt. On arusaadav, et selle eest tahaks ikka kõige paremat kraami ja kui ei saa, laseks suunurgad alla küll. Sellist tüüpi inimesi leidub küllaga ning vastukaaluks ei suutnud Apex Legendsi produtsent enam rahulikus jääda. Redditi keskkonnas läksid mehe poolt lendu mängijate pihta sõnad nagu „ass-hats“ ja „dick“, lisaks ei olnud produtsent kõigest väga heidutatud.

Tüliõun tekkis tobedast olukorrast – esialgu spetsiaalsel sündmusel jagatud legendaarsed kosmeetilised elemendid liiguvad maksuliste esemete alla. Teeb ikka hirmus vihaseks küll, kui ma ei saa just „selle“ mütsiga ringi joosta, eksole. Isiklikust vaatevinklist on raske kommenteerida, sest ma ei pane oma raha magama antud meelelahutuse alla sellisel viisil, kuid kui koera nõnda karmilt kohelda, siis miks loom samaviisi vastu ei või haukuda? Heakene küll, tegevus pole ilus, aga tänapäeva maailm on nii meeletult mürgiseks läinud, seega oli möödapääsmatu, et keegi ühel hetkel vastu tulistab.

Maailm on kirju ning kõiki korraga rahuldada ei ole võimalik. Lisaks kujutage ette, milliseid tapmisähvardusi võis saada aastaid tagasi näiteks Hello Games stuudio, kui ilmus No Man’s Sky. Videomängude valmistamine pole meelakkumine ja nagu juba aru võis saada, kui ma üldse kedagi pooldan, siis pigem stuudio esindajaid. Kui ei meeldi, ära maksa – sõimamine ei muuda projekti üleöö paremaks, ilusti rääkimine võib aga küll.

Olgu lõpetuseks mainitud, et ma ei mängi Apex Legendsit, pole sellesse kunagi raha investeerinud ja ei plaani teost eales ette võtta.