fbpx

Eesti mängustuudio Creative Mobile on tuntud, kui kompkatsete ning adrenaliinirohkete elamuste looja. Nende tuntuim mänguseeria, Nitro Nation on fänne rõõmustanud juba aastaid. Nüüd lisatakse enda resümeesse mänguasjatootja Matteliga kahasse valminud Hot Wheels: Infinite Loop.

Tegemist on tiimipõhise võidusõidumänguga, kus on oluline nii kiirus kui ka täpsus. Kaheksa inimese vahel aset leidva võidusõidu võitmiseks tuleb võimalikult kärmelt läbida n-ö „ajaväravaid“ või elimineerida vastasmeeskonna liikmeid. Hot Wheels: Infinite Loop on saadaval juba täna Apple’i nutiseadmetel, Androidi omanikud saavad mängule ligi millalgi lähitulevikus. Õnneks on tegemist tasuta mänguga ning selle nautimiseks enda rahakotti kergendama ei pea.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Hot Wheels videomängude maailma kompinud on. Lähiminevikust on meil näiteks võtta nende partnerlus Microsoftiga ning sellest sündinud Forza Horizon 3 lisapakk. Ka Creative Mobile pole suurte brändide jaoks võõras nimi – mulluse aasta alguses tõid nad turule The X-Files: Deep State nime kandva teose.