fbpx

Epic Gamesi poel on mitmeid puuduseid, see pole mingi saladus. Küll aga üritatakse kasutajaid lepitada arvukate tasuta mängudega ning seegi nädal ei erine eelnevatest. Taaskord jagatakse ära kaks teost, mille hinnasilti keegi vaatama ei pea!

Esimesena pakutakse meile 2D märulimängu Hyper Light Drifter, mida kirjeldatakse kui kombinatsiooni mängudest The Legend of Zelda: A Link to the Past ning Diablo. Energiamõõgaga varustatud Hulkur rändab ringi ning otsib ravi enda müstilisele haigusele. Samal ajal saavad maha löödud kõik, kes tema teele ette jäävad. Kõike seda saadab suurepärane muusika ning pilkupüüdev pikselgraafika.

Teisena pakutakse meile Bearded Ladies stuudio poolt loodud käigupõhist taktikalist rollimängu Mutant Year Zero: Road to Eden. Sandra puutus mänguga esmalt kokku mullusel gamescomil ning kirjeldas seda järgmiselt: „Mängija juhib mutantide bandet ning peab koguma varusid ja pidama võitlusi vastastega. Kogu tegevus toimub käigupõhiselt ning valikutena on antud: kõndimine, tulistamine, vastase pihta pommi viskamine, varitsemine ja ka näiteks tiimiliikme ravimine. Ka minusugusele võhikule oli kõik küllaltki kergelt hoomatav, ent mängu kulg tundus mulle küll ebamaiselt aeglane. Üleüldiselt jättis Mutant Year Zero siiski väga hea mulje ning on rollimängude austajaile ootamist väärt!“

https://www.youtube.com/watch?v=SRhR6n76dBc