fbpx

Nüüdseks on juba ammu teada, et Epic Gamesile meeldib võtta enda battle royale hitt Fortnite, see potti pista ja seejärel mõne teise frantsiisiga kokku segada. Nii olemegi näinud, kuidas kaardil müttab Marveli kurjam Thanos (ja seda lausa mitmel korral), samuti saime jahti pidada John Wickile endale.

Käes on aeg järgmiseks kompotiks. Sel korral on Epic Games käed löönud Gearboxiga ning selle tulemusena tuuakse meieni ajapiiranguga sündmus Fortnite X Mayhem, mis lisab battle royale’i niigi hullumeelse maailma sekka ka pisut borderlandsilikku pöörasust. See tähendab, et kaardile on tekkinud Borderlandsi seeriast tuttav ala, millel seeriale omane visuaalne stiil. Lisaks jõuab mängusisesesse poodi Borderlandsi teemalisi kosmeetilisi esemeid.

Kahe kompanii omavaheline koostöö ei ole üllatav. On ju septembrikuus ilmuv Borderlands 3 PC peal esialgu saadaval vaid Epic Gamesi poes. Fortnite’is saab Pandorat avastada 27. augustist kuni 10. septembrini. Kolm päeva hiljem, 13. septembril, jõuab Borderlands 3 PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale.