fbpx

MängudeÖÖ külastajad on kindlasti kursis sellega, et meil on oma veebipood Laegas. Seni oleme läbi poe pakkunud peamiselt MängudeÖÖ üritusega seonduvat kraami, kuid nüüd on teisiti!

Videomängurina Eestis elades on üks suur probleem – kui mänge on võimalik lihtsalt digitaalsete vahendite kaudu kätte saada, siis kõik, mis füüsiline, on pigem keeruline. Tõsi, ka füüsilisi videomänge saab Eestis pea igast toidupoest, kuid mängu- ja nohikukultuur on ju enamat.

Kõik, mis jääb konkreetsetest mängudest või filmidest väljapoole – t-särgid, kruusid, pusad ja muu – jäävad vaid välismaiste internetipoodide pärusmaaks, kust toodete ühekaupa tellimine on tüütu ning kulukas. Nii võib transport ületada koguni toote enda hinda. Rääkimata siis asjaolust, et need välismaised veebipoed on äärmiselt üleküllastunud, mis teeb sobiva toote leidmise raskeks.

Neile probleemidele proovisime läbi uuenenud Laeka lahendust leida, pakkudes valikut toodetest, mis just meile meeldivad! Hetkel oleme jaotanud valiku sektsioonideks, mida saab uudistada kas tootekategooriate (meeste t-särgid, naiste t-särgid, mütsid, kotid, tassid, mängud) või brändide järgi. Paljud tooted on kohe laos olemas ning tänu sellele saame pakkuda kiiret transporti.

Kui kohe jaole ei saa, on mitmetel olemas ka järeltellimisvõimalus. Tootevalikut oleme täiendamas vastavalt inimeste huvile, seega, kui sul millegi järgi kindel soov ja seda Laekast ei leia, saad meile kirjutada kas Facebooki või e-mailile laegas@level1.ee ning proovime leida lahenduse.

Uuenduste ajendil on kõigile Level1.ee lugejatele kasutamiseks ka 5% sooduskood LVL5, mis kehtib kuni 18. augustini. Sooduskoodi saab sisestada ostukorvi vaates. Lisaks on saatmiskulu alates 35€ tellimuse eest Laeka kulul.

Tule ja ava Laegas, sobra seal pisut ringi ning näita kõigile kui väga sa videomänge armastad! Iga ostuga toetad ka Level1.ee tegevust!