fbpx

Taaskord jagatakse PS Plusi omanikele kaks suurepärast teost, mida julgen isegi soovitada. Küll aga jään vahel kurbusega mõtlema, kas peaksingi enam mänge ostma, kui nii meile  niivõrd väärt kraami pakutakse.

Batman: Arkham Knight

Vaatamata Batman: Arkham Knighti katastroofilisele PC-versioonile, mille digitaalsete ja füüsiliste koopiate müük peatati kaks päeva pärast turule saabumist, oli Batmani uus tulemine väga populaarne. Tehnilistest vajakajäämistest sõltumata on üllitis suurepärane lõpp Rocksteady triloogiale, mis algas Arkham Asylumi ja Arkham Cityga.

Darksiders III

Sarnaselt ülaltoodule on Darksiders III puhul (ilmselgelt) tegu seeria kolmanda osaga. Ehk pole teos nii meeldejääv kui esimesed kaks, kuid see ei tee üllitist selle võrra grammigi halvemaks. Seega – seitse pattu vajavad alistamist ning kord on tarvis majja peksta. Lisaks on õige aeg muretseda ka eelmised kaks projekti, sest peagi saabub veel üks Darksidersi mäng!