fbpx

SUPERHOT oli fantastiline mäng. Ei ole vahet, kas proovisime seda traditsioonilistel platvormidel või virtuaalreaalsuses! Tundub, et teos sammub mööda sedasama rada, mida paljud teised indie-hitid ning järgmiseks peatuseks on Nintendo Switch!

Koodis sobrajad leidsid nimelt, et teos on Nintendo hübriidkonsoolil uuendust saamas. Ainus probleem – praegusel ajahetkel seda antud platvormil ei eksisteeri.  Teade uuenduse kohta leiti möödunud nädala reedel ja on ülimalt tõenäoline, et mängu Switchi versioon kuulutatakse ametlikult välja täna, 19. augustil, kui leiab aset indie-mängudele pühendatud Nintendo Direct.

Lisaks sellele väidetakse, et Directi raames kuuleme järjekordsest teosest, mis esmalt Xboxil ilmavalgust nägi. Nagu varasemast teada, on Microsofti ja Nintendo suhted suurepärased.

Oma arvustuses ütles Silver mängu kohta nõnda: „SUPERHOT on kindlasti mäng, mis paistab teiste seast silma. Selle omapärane ja stiilne väljanägemine, unikaalne mängumehaanika ja meta-narratiiv oleksid kõik piisavad, et teha seda iseseisvalt. Kui on tahtmine proovida midagi ebatavalist, on SUPERHOT selleks igati sobilik.“

Allikas: Polygon