fbpx

Mängustuudio Two Point Studios hiljutises blogipostituses jagati rõõmsaid uudiseid teose kohta, millele tahaks öelda ikka ja jälle Theme Hospital. Nimelt saab möödunud aastal ilmunud Two Point Hospital  lõpuks ka konsooliversioonid!

https://www.youtube.com/watch?v=eduXCx4An44

Küsimus ei ole kunagi olnud selles kas üllitis konsoolidele jõuab, vaid hoopis millal see juhtub. Nüüd on tulemus teada. Pea aasta aega juba arvutil eksisteerinud projekt on saanud küpseks ning valmis liikuma oma parimas versioonis teistelegi suurematele mängumasinatele. Tarvis läks muidugi märkimisväärselt aega ning lisatööjõudu, kuid head asja kannatab ikka kaua oodata.

See aga ei jää teose viimaseks heaks uudiseks – nimelt pole tegemist lõppversiooniga ning stuudio jätkab projekti arendust ka edaspidi. Veel pole teada, milliste värskendustega meid täpsemalt kostitatakse, kuid lähikuudel on lubatud kindlasti uudiseid jagada. Two Point Hospital konsooliversioonid ilmuvad veel selle aastanumbri sees ning seda Nintendo Switchi, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.

Allikas: Two Point Studios