fbpx

Viimane BioShock seeriasse kuuluv mäng ilmus aastal 2013 ning 2K sõnul ei plaanita triloogiale niipea lisa. Kuid seevastu võime hakata hellitama lootusi filminduse valdkonnas, sest mängul põhineva linateose kirjutamise vastu on hakanud huvi näitama suurte plaanidega mees nimega Greg Russo.

Tegemist on isikuga, kellel pole hetkel nimekirjas ühtegi märkimisväärset kirjatükki ette näidata, kuid plaanid on aukartust äratavad. Aastaks 2021 on välja kuulutatud näiteks „Resident Evili“ uus ekraniseering ning mehe pastakast valmib ka järgmine „Mortal Kombat“. Värskeima uudisena saab välja tuua ka „Saints Row“ projekti. Kas mees on haaranud omale koogist liialt suure tüki?

Raske öelda, kui me pole eelmainitud linateostest veel ühtegi näinud ning ainuüksi teha filmi mängu põhjal on väljakutse omaette. Seda illustreerib ka asjaolu, et aastal 2008 välja kuulutatud BioShocki film, mille kirjutajaks oli John Logan („Gladiator“, „Hugo“, „Aviator“) ning lavastajaks Gore Verbinski („The Ring“, „Rango“, „Pirates of the Caribbean“), jäi pooleli, sest kokkuleppele ei jõutud juba eelarve tasandil.

Seega pole meil endiselt pilti, milline võiks BioShocki filmiversioon välja näha, küll aga võib see võimalus tekkida – Russo enda sõnul on tal fantastiline idee, kuidas mängu õhustik ja süžee hõbeekraanile üle kanda. Kas me seda aga tahame, selgub ilmselt juba paari aasta pärast, kui ilmub „Mortal Kombat“.

Allikad: Comic Book, Deadline