fbpx

Mõned teist ei pruugi seda ehk mäletada, ent kunagi olid ajad, mil tulistamismängude skeenet ei valitsenud Call of Duty, vaid üks teine seeria – Medal of Honor. PlayStationil alguse saanud teosele aitas muuseas hoo sisse lükata maailmakuulus filmirežissöör Steven Spielberg.

Medal of Honori seeriat üritati 2010. aastal taaselustada, ent see kukkus läbi. Olgugi, et teos sai 2012. aastal ka järjeosa (Medal of Honor: Wafighter), pandi see peale pettumustvalmistavat vastuvõtta riiulile puhkama. Nüüd, seitse aastat hiljem, on sari tagasi ning uuele osale puhub elu sisse ei keegi muu, kui Apex Legendsi ja Titanfalli arendaja Respawn Entertainment! Ainus probleem – tegemist on virtuaalreaalsusmänguga, mis ilmub eksklusiivselt Oculus Riftile.

Medal of Honor: Above and Beyond naaseb Teise maailmasõja tandritele, kus sari alguse sai. Teos omab nii üksik- kui ka mitmikmängulaade. Mäng ilmub millalgi 2020. aasta jooksul.