fbpx

Kuigi Borderlands 3 võib esialgu jätta kulunud mulje, siis tegelikkus räägib midagi muud. Võibolla mängijatele meeldibki, et teosesse pole suuri ja keerulisi muudatusi sisse viidud? Seda igatahes räägivad kopsakad müüginumbrid – viie päevaga müüdi viis miljonit.

https://www.youtube.com/watch?v=Av5Eyx3bGtM

Stuudio jaoks on antud edu ootamatult suur ning 2K pressiteatest võib välja lugeda, et tegemist on teise seeriaga, millest on saanud miljardi dollari frantsiis (esimesel kohal on, üllatus-üllatus, NBA). Tollest viiest miljonist vaid 30% olid soetatud plaadikandjal ning ülejäänud digitaalselt erinevatest veebipoodidest. Näiteks purustas teos Epic Gamesi poe eeltellijate rekordi.

Borderlands 3 oli mitu päeva järjest ka enimvaadatud mäng Twitchis, kuid ilmselgelt on nood huvitunud silmapaarid praeguseks esimesest erutusest üle saanud.

Esialgu ei tundugi viis miljonit nii suur number, kuid võrreldes eelkäija Borderlands 2-ga (mis omal ajal samuti üliedukas oli), müüdi sama ajaga poole rohkem koopiaid. Rõõm näha, et Claptrapil ja tema nõmedatel naljadel läheb endiselt hästi!

Allikas: 2K Games