fbpx

Astral ChainPlatinum Gamesi ülipöörane märulimäng – on garanteerinud koha tänavu ilmunud videomängude edetabeli ladvikus. See pakub suurepäraselt sujuvat möllu, stiilseid visuaale, aasta parimat heliriba ning detailseid keskkondi, kus on võimalik testida ka kõige tähtsusetumana tunduvaid mängumehaanikaid.

Üheks selliseks on prügikoristus. Linna peal ringi joostes ja erinevaid missioone ette võttes võib mängija näha tänavatel lebamas ka tühjasid plekkpurke. Eeskujuliku kodaniku ja politseiüksuse liikmena tuleb oma ümbruse eest hoolt kanda! nii ongi purkide prügikasti toimetamisest saanud üks minu meelistegevusi. Too heli, mis kostub, kui plekimass oma kodu leiab, on niivõrd rahuldustpakkuv. Küll aga ei teadnud ma, et prügi koristamine ei pea olema rutiinne ja argine tegevus – selle saab varasemast veelgi lõbusamaks teha!

YouTube’i kasutaja YukinoSan on kokku pannud montaaži erinevatest trikivisetest, mis aja möödudes aina pöörasemaks kujunevad. Kes teadis, et enda Leegioneid kasutades puhtust hoida saab?

Astral Chain ilmus Nintendo Switchile 30. augustil. Kuula meie muljeid viimasest podcastist või jää ootama pikemat arvustust!