fbpx

Nintendo Switch, eriti võrreldes kompanii eelmise mängumasina Wii U-ga, on olnud ääretult edukas. Üheks edu võtmeks on olnud heade ja omapäraste mängude suur hulk. Öeldakse ju, et variatsioon on elu vürts! Seda demonstreeriti ka kompanii viimases Direct ülekandes, mis oli uudistest pungil!

Super Nintendo mängud jõuavad Online teenusesse

Sellest on juba varem sahistatud ning nüüd saime tõestuse, et konsooli soppidest leitud emulaatorid paiknevad seal põhjusega. Nintendo Switch Online teenus saab nüüdsest ka Super Nintendo mängude toe, millest esimesed 20 veel enne 5. septembri lõppu kohale jõuavad. Lisaks saavad teenuse tellijad osta endale Switchiga ühilduva Super Nintendo puldi.

Deadly Premonition saab järje

Deadly Premonition, üks veidramaid mänge, mis viimase kümnendi jooksul ilmunud, ilmus Nintendo konsoolile. Sellega aga kogu uudis ei piirdu. Veelgi olulisem on fakt, et (vähemalt esialgu) eksklusiivselt jõuab mängumasinale ka seeria uus, järjekorras teine osa – Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise. Järjeosa saabub millalgi 2020. aastal, esimene osa on aga allalaaditav juba praegu.

Järjekordne Wii U eksklusiiv jõuab Switchile

Kuna Wii U müüginumbrid üle 14 miljoni ei küündinud, on ohtralt sel konsoolil ilmunud teoseid, mis jõudis vähemate inimesteni, kui oleks seda väärinud. Üheks selliseks mänguks on Persona ja Fire Emblemi seeriaid kombineeriv Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, mis lisab originaalile natuke elemente juurde ning annab kompotile ka ilusama välimuse. Mäng jõuab meieni uue aasta 17. jaanuaril.

Super Smash Bros. Ultimate saab sisu juurde

Nintendo kaklusmäng Super Smash Bros. Ultimate, mille karakterite nimistu on niigi massiivne, saab peagi lisa. Esmalt E3 ajal välja kuulutatud Banjo & Kazooie – nemad on mängus olemas juba praegu. Seejärel kuulutati, et järgmisena on kord SNK seeria King of Fighters ühe tuntuima näo Terry Bogardi käes, kes jõuab mängu novembris. See tähendab, et lisapaki lubatud viiest karakterist on teada neli. Et aga lust otsa ei saaks, lubati meieni tuua veelgi rohkem tegelasi kui nood viis. Tagatipuks saab mäng ka portsu lisamuusikat ja -kostüüme Mii tegelaste jaoks, millest üks – Undertale’i Sans – ajas interneti pöördesse.

Wii rollikas Xenoblade Chronicles saab Definitive Editioni

Tundub, et Wii U pole ainus konsool, mille rikkalikust kollektsioonist Switch mänge nopib. Direct lõpetati teatega, et 2010. aastal poelettidele jõudnud avatud maailmaga JRPG Xenoblade Chronicles saab uuendatud versiooni. Seda saame nautida juba tuleval aastal.

Tasuta uus Kirby!

Mingil veidral põhjusel on Kirby üks populaarsemaid tegelasi Nintendo katuse all, sest temast vorbitakse pea igal aastal lausa mitu mängu valmis. Sel korral pakutakse meile tasuta teost Super Kirby Clash, kus saab kuni nelja Kirbyga 100 erinevat missiooni teha.

Üllatused!

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast! Return of the Obra Dinn! Divinity: Original Sin 2: Definitive Edition! Assassin’s Creed: Rebel Collection (Black Flag & Rogue)!

Mitte nii suur üllatus…

Me juba teadsime, et Overwatch Switchile jõuab. Täpsemalt teeb see seda 15. oktoobril.

P.S. Tetris 99 saab mängulaadi, mida saavad mängida ainult need, kes on korra võitnud. See tähendab, et mina seda puutuda ei saa…