fbpx

Vaid hiljuti kostitas CD Projekt Red meid uhiuue Cyberpunk 2077 videoga, mis tutvustas erinevaid uusi aspekte nende järgmise ambitsioonika mängu juures. Küll aga jäi selgusetuks, kas mängija kogeb kõike läbi peategelase V silmade või saame mõnel hetkel ka teda ennast näha, juhtida ja imetleda?

Tundub, et vastus on eitav. Peale ühte saksakeelset intervjuud jäi paljudele arusaamatuks, kas tõesti paljastati selles asjaolu, et tervet mängu kogetakse üksikisikuvaates? Kui uskuda ühe fänni vestlust arendajatega, siis tõepoolest nii on. Nähtavasti soovib CD Projekt RED pakkuda võimalust teosesse sajaprotsendiliselt sisse elada, mille tarbeks on üksikisikuvaate vältimatu. See tähendab, et läbi silmade nähakse kõiki vahevideoid, sealhulgas ka mängus esinevaid seksistseene.

Küll aga oleme näinud erinevates videotes killukesi mängitavatest sektsioonidest, kuidas näiteks mootorrattaga sõites näeme V-d kolmandas isikus, selja tagant. Samuti märkab teda turvakaamerate videotes, peeglis ja muudes sarnastes olukordades.

Samuti on meile kahel järjestikusel E3 mängumessil esitletud videoid sellest, kuidas V täies hiilguses, kaunis kolmandas isikus vahevideotes taidleb. Mänguarendus on pidevalt muutumises ning nii on ka CD Projekt RED igas videos rõhutanud, et see, mida me näeme, ei pruugi olla lõplik. Küll aga on normaalne küsida, et kas niivõrd hilises staadiumis (mängu ilmumiseni on jäänud pisut rohkem kui pool aastat) tehtaks niivõrd drastilisi muudatusi?

Tundub nii.

Allikas: PC Gamer