fbpx

Üsna pea paisatakse poelettidele järjekordne FIFA ning nagu ikka eelnevad sellele lekked. Üldiselt on need seotud Ultimate Team mängulaadiga, kus mängijad saavad luua oma meeskondi.

Kõnealune mängulaad on endasse kaasanud ka ikoonide kaardid. Kunagisi pallivõlureid lisatakse iga aastaga aina enam juurde ning peamiselt on kõik läinud vägagi sujuvalt. Seekord aga hakkas ustav mängijabaas ühe teatud mängija kaardi pärast kisa tõstma.

Täpsemalt tekitas poleemikat kunagine AC Milani ja Real Madridi mängija Kaká. 2007. aasta parima palluri ja Ballon d’ori võitja madalaima kaardi hinnang on 87, keskmine variant 89 ning tipphetke oma 91. Fännid aga usuvad, et see peaks kindlasti olema kõrgem, samuti peaksid olema paremad tema statistilised näitajad. Arvestades, et Kaká teenis ka FIFA 18 lõpus omale End of era kaardi, mille hinnang oli 92, on tema ikoonikaardile omistatud hinnang 91… päris masendav. FIFA 10 mängus oli mehel kaart hinnanguga 86, mille näitajad olid praktiliselt võrdväärsed nüüd tulevase 91 omaga.

FIFA kommuun loodab, et EA võtab neid kuulda ning mehe kaarte muudetakse enne, kui õige mäng välja tuleb. Tekib küsimus – kas ka jalgpallurid lähevad hea veini kombel aja edenedes aina paremaks? Praegu väidavad Kaká kaardid vastupidist…

Allikas: Eurogamer