fbpx

Tagasihoidlikult arenev Red Dead Online sai hiljuti järjekordse lisa nii uuenduste kui ka paranduste näol. Küll aga ei mainitud täienduste nimekirjas midagi elavate surnute kohta. Üldjuhul ei peakski neid seal olema, kuid siiski on zombisid  mängijate poolt nähtud ning see on kasvav trend.

Oled sa tont või inimene?

Kortsus ja helendavate silmadega kõndivad laibad tekitavad erinevaid diskussioone. Esmalt võiks oletada, et tegu on lihtsalt järjekordse mänguveaga või siis hoopis vihje lähenevale Halloweenile. Paraku pole kumbki mõte nii põnev, kui see, mida kõige optimistlikumad asjaarmastajad pakuvad.

Nende arvates on tegemist hoopiski viitega tulevikus ilmuvale Undead Nightmare 2 lisapaki ilmumisele, mis oleks järg originaalse Red Dead Redemption zombiteemalisele laiendusele. Vaat see kõlab intrigeerivalt! Muidugi, arvestades, et GTA Online’i ootamatu edu tappis teosele loodava üksikmängu laienduse, teeb ettevaatlikuks…

Rockstar oskab endiselt asjad põnevana hoida. Millised üllatused kauboiseiklustest kooruma hakkavad, on hetkel kõik spekulatsioonide tasandil. Seni aga, kuniks mängust positiivses võtmes ja õhinaga kirjutatakse, julgeme väita, et neil läheb hästi ja nad teevad õiget asja, seega – pöidlad pihku!

Mine tea, ehk tähistavad elavad surnud Red Dead Redemption 2 PC-versiooni väljakuulutamist. Ega nad siis ilmaasjata enda arvutimängude platvormi loonud.

Allikas: Reddit