fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Tembo the Badass Elephant

Mis juhtub kui Dumbo ja Rambo kokku panna? Antud kooslusele annab õige vastuse 2015. aastal valminud teos Tembo the Badass Elephant, kus mängija ülesandeks on kaitsta elevant Temboga Shell City linna Phantomi nimeliste pahalaste eest. Kõigil, kel vähegi külgvaates platvormikad meeldivad, võiks kindlasti pilgu peale heita!

Friday the 13th

Oktoobrikuus saavad rõõmustada kõik, kes peavad vähegi  lugu õudusžanrist. Avatud maailmaga ellujäämismäng Friday the 13th annab mängijale võimaluse kehastuda kas kurikuulsaks Jason Voorheesiks või üheks tema neljast ohvrist, kelle eesmärk on –üllatus, üllatus – jääda ellu, kasutades selleks kas karulõkse, erinevaid külmrelvi või muid käepäraseid vahendeid.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

BOLT

Bolt on 2008. aasta Disney samanimelise filmi põhjal loodud videomäng. Kahjuks ei oska ma öelda, kas mängus saab elektrilise tõukerattaga sõita või mitte.

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

Seeria teine osa on tituleeritud üheks kõige raskemaks videomänguks läbi ajaloo. Sellele vaatamata on Ninja Gaiden sari vägagi tuus. Oktoobrikuus saavad kõik kulla omanikud nautida kolmandat osa, mis küll eelmise kahe osa kvaliteedini ei pürgi… aga keskpäraste seiklusmärulite fännide südamed ehk kiiremini käima panna suudab?