fbpx

Augusti alguses jõudis meieni info, et Capcom küsib abi uue Resident Evil mängu testimisel. Kuna meile aga enamat ei öeldud, läksid käima kohe kuulujutuveskid. Kahjuks või õnneks pole tegu järjekordse uusversiooni või järjega, vaid ootamatult on ette võetud midagi teistsugust.

Tegemist on 4 versus 1 võrgupõhise ellujäämismänguga, mis sarnaneb näiteks selliste teostega nagu Dead by Daylight või Friday the 13th. Siiski on nendega võrreldes üks suur erinevus – nimelt kurjami ülesanne neljale ellujääjale erinevate monstrumite ja lõksude abil kaikaid kodaratesse loopida, toimub ekraanide tagant. Kõik toimub armutu aja peale ning igal põgenejal on isiklikud oskused, seega põhirõhk on koostööl.

Juhuks, kui Project Resistance pakub pettumust ja pigem oleks soovinud pisut midagi teistsugust, tuleks süveneda sellesse, mida Capcomi produtsent oma Twitteri kontol kirjutas: „Inimeste soov kogeda sama kvaliteetseid elamusi nagu olid Resident Evil 2 ja Resident Evil 7 on igati mõistetav. Minu arvamus – kompaniina peame siiski kastist välja mõtlema ja pakkuma ka midagi uut.“

Seega jõuame tagasi algusesse – nelja inimese mõrvamine arvuti tagant on vajalik värskendus Resident Evili maailmas. Project Resistance’i suletud beeta toimub 4-7. oktoober ning sellele saavad end registreerida PlayStation 4 ja Xbox One omanikud. Tasub järele proovida, ehk hakkab meeldima!

Allikas: Capcom