fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Hitman: The Complete First Season

Vaieldamatult kõige parem videomäng aastal 2016, vähemalt minu tagasihoidliku pilgu läbi, teeb suvepuhkusele ametlikult lõpu peale. Hitman on absoluutselt fantastiline palgamõrvarisimulaator, mis annab mängijale niivõrd palju erinevaid viise, kuidas oma sihtmärgid teise ilma saata. Kasvõi see, kuivõrd palju erinevaid videoid me sellest mängust valmis vorpisime, tõestab suurepäraselt, et tegemist on meistriteosega!

https://www.youtube.com/watch?v=KE_EUVXvshs

We Were Here

Väidetavalt on tegemist üksikisikuvaates mõistatusmänguga. Sellega minu teadmine ka piirdub. Õnneks on olemas suur tõenäosus, et pea ees vette hüppamine ei lõppe siinpuhul katastroofiga, vaid üllatava elamusega. Pöidlad pihku!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Earth Defense Force 2025

Earth Defense Force on varemgi ühe episoodiga Goldi omanikke rõõmustanud ja teeb seda taaskord. Väga veider, et need tulnukad ei saa aru, et Maa nii lihtsalt alla ei anna. Samas, tänu sellele saame kogeda korralikku üle-võlli-märulit ning see on alati tore.

Tekken Tag Tournament 2

Septembri teises pooles, kui paljudel inimestel on tekkinud juba esimene korralikum koolistress, saab pingeid leevendada klassikalise kaklusmänguga. Tekken Tag Tournament 2 lubab stressi maandada – tuleb vaid ette kujutada, et vastane on vihatud õppejõud, kes ei mõista, et tema aine pole ainus, milles kodutöid antakse!

P.S. Ärge sama strateegiat päris elus kasutage ning jätke nukivõilebade jagamine puhtalt virtuaalsesse ruumi!

Head mängimist!