fbpx

WRC ametlik rallimäng WRC 8 on valitud mängumasinatesse põhjagaasiga sisse sõitnud. Esimese hooga oli eestlastel põhjust rõõmustada, sest mängu kaanelt võib leida Toyota! Selle masina roolis saab ju olla vaid üks ja ainus – Ott Tänak! Aga kas see ka tegelikult on nii?

Kuna pildil kujutataval Toyota Gazoo Racing ralliautol puuduvad tagumisel küljepeeglil asetsevad sõitja ja kaardilugeja nimed, on täiesti põhjendatud, et kohalikud ralli- ja mängusõbrad peavad koheselt roolikeerajaks Ott Tänakut. Miks peaks ükski teine Toyota sõitja antud au osaliseks üldse saama?

Teadjamad rallifännid oskavad aga autodel teha vahet ka nimesiltideta. Nimelt eristab kõiki Toyota Gazoo Racing juhtide masinaid küljepeeglid.

Ott Tänak ja Martin Järveoja

Eesti edukaimaks rallipaariks tunnistatud Ott Tänaku ja Martin Järveoja Toyota küljepeeglitel jookseb keskelt läbi valge triip.

Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila

Soome rallipaari Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila küljepeegel on eriliste tundemärkideta ehk täiesti must.

Kris Meeke ja Seb Marshall

Inglismaalt pärit rallisõitja Kris Meeke ning tema kaasmaalasest kaardilugeja Seb Marshalli Toyota küljepeeglil on punane triip.

Analüüsides taas värskelt poelettidele jõudnud WRC 8 kaanepilti, saab selgeks tõsiasi, et kujutatava Toyota roolis on hoopis käesoleval hooajal vaid korra poodiumile tõusnud Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila Toyota!

Kurvast uudisest hoolimata võime kinnitada, et Ott Tänak on videomängus endas kenasti esindatud.

TÄIENDATUD: Tänu meie lugejate tähelepanelikkusele otsustasime teemat sügavuti uurida ning selgus, et kaanepilti piisavalt palju suurendades võib sealt tõesti hea tahtmise korral välja lugeda O. Tänak ning M. Järvoja nimed. Samuti selgus, et mängus kujutatud Toyota Gazoo Racing autodel pole ühelgi eristuvat küljepeegli tingmärki. Seega võime öelda, et saladus on samal ajal nii lahendatud… kui ka lahendamata.