fbpx

Käesoleval nädalal paljastas Sony viimaks ometi, millal toob meieni kaua oodatud postapokalüptilise ellujäämismäruli The Last of Us II. Peale seda hakkasid välismaised väljaanded jagama enda esmamuljeid, mis on seni olnud üdini positiivsed. Siiski ei ole kõik uudised head.

Nimelt andis Naughty Dog teada, et seeria teine osa jääb ilma mitmikmängulaadist. Esimene episood pakkus mängijatele võimalust kogeda Joeli ja Ellie lugu, ent lubas ka enda elu eest internetis võidelda. Kuigi esialgu oldi mitmikmängu suunas küünilised, selgus peagi, et tegemist on võrdväärselt kvaliteetse osisega ning see sai peagi võrdlemisi populaarseks.

Teise osa puhul otsustas Naughty Dog keskenduda eelkõige loo jutustamisele ja tänu sellele võeti vastu raske otsus mitmikmäng hüljata. Siiski on antud otsusest sündinud ka nii mõndagi head – väidetavalt on tegemist Naughty Dogi kõige mahukama looga seni. Samuti lubab Naughty Dog, et tutvustab enda oskuseid netimängude maailmas millalgi tulevikus, kuid seda mõne muu projekti raames.

Septembri alguses suleti ka The Last of USi PS3 versiooni mitmikmänguserverid.

Allikas: Naughty Dog